Dags att fixa naglarna

I mitten av sommaren (?) gick jag och fixade mina naglar.
Jag vet att de kan bli långa men de går lätt av på jobbet osv utan något skydd, så jag la akryl på dem, då de inte hade någon direkt längd alls. Nu har de växt som tusan och ser inte roliga ut vill jag lova. En liten, liten flisa har lossnat högst upp på högertummen och på samma hand ser långfingret ännu värre ut - där har det lossnat en liten bit i mitten av nageln, alltså där akrylkanten ligger nu..
Kort sagt: de är i stort behov av ett återbesök! Frågan är bara vart jag ska gå. Vill inte gå tillbaka där jag la på detta, så nu funderar jag på antingen Fridas (där jag var en gång för ett par år sedan och blev jättenöjd!) eller aningen billigare Endorwyn Nail Design som också verkar bra.

Någon som varit på den sistnämda?


Ser att solbrännan hunnit ramla av med tiden också ;)

Hallooo

Busväder ute. Mysigt, hoppas det håller i sig tills ikväll! :) Tänkte lägga upp lite snygga bilder från Kräftis igår nu faktiskt, men självklart så knäppte vi slut på batterierna i går. Så typiskt.

Jag måste bli bättre på att ta bilder för övrigt. Det är sjukt tråkigt att läsa en blogg med bara tråkig text, jag vet. Får börja ha med kameran överallt så jag inte missar roliga och viktiga moments, de dyker ju som bekant upp när man minst anar det ;)

Bedtime

Nu har jag käkat kräftor så det räcker för i år! Det är så jäkla gott men det vore inte samma sak om man åt det var och varannan dag. Man måste få längta efter det, ungefär som med jordgubbar. Är halvt nedfrusen efter att ha suttit  sill ute i ca 6 timmar. Nu i slutet var det inte mer än 12-13 grader. Försökte värma mig med några nubbar, en extra kofta och en liten filt men det hjälpte inte mycket.

Nu ska jag gå och lägga mig och drömma om Niclas varma farm. I morgon får jag sova med honom igen..

God natt mer er!

Augustis höjdpunkt...

Har varit en riktigt skön dag idag, länge sedan jag kände mig så ledig! Vart uppe hos mormor och fikat lite eftersom hon fyller år och nu sitter jag här och ska snart hoppa in i duschen och fixa i ordning mig lite. I kväll blir det en liten kräftskiva med familjen och grannarna här, ska bli mysigt och såå gott! Kräftorna är dessutom fiskade i våran lilla sjö här :)



Gillar ni kräftor? Har ni hunnit äta några i år? :)

A sober night



 Inget hej, ingenting. Bara ett "e du inte full?". 
Lite lagom förvånad över att jag sitter här och trycker en fredagskväll antar jag. Men jag måste få försvara mig med att jag kan räkna på ena handens fingrar hur många gånger jag festat till det rejält i sommar. Det vet dock inte han eftersom han vart i Thailandet i typ 7 veckor. Men ändå.

Nu blir det sängen. I morgon kväll blir det lite mer turbulent än idag. God natt!


Thank god it's friday!

Nu väntar 3 lediga dagar, underbart! Känns som jag jobbat i en månad i sträck nu. Okej jag var ledig förra helgen men det blev inte så mycket vila då.
Upp tidigt - 25 mil lång bilresa- bröllop med allt ståhej det medför- utgång -  obekväm säng - tidig hotellfrukost - 25 mil hem igen. Ni fattar...

Nu - en välbehövlig kopp starkt kaffe. Måste verkligen dra ner på koffeinet för övrigt. Gått på det hela dagen. Men det får bli i samband med mina nya höstrutiner! När jag lägger om mitt liv orkar jag förhoppningsvis igenom dagarna utan diverse droger... ;)

Ha en skön fredagskväll!


Do you want to save money?

Vill du spara pengar? Glöm plånboken hemma!


Jag är absolut inte förvirrad ;)


This is My man

Hittade denna lista hos Jeeena. Känner mig utmanad. Nu får vi bara hoppas att han inte blir alltför arg för att jag hänger ut honom såhär offentligt. Haha.

Here we go!


Vad heter han: Niclas
Vad har han för favoritfärg?:  Oj..Detta börjar tufft... har ingen aning!
Vad har han för ögonfärg?: Gröna
Klädstil: Blandat. Men han är oftast "uppklädd" oavsett om det är jobb, skola eller fest. Det är kul!
Har han färgat håret nån gång: Hmm.. ja.
Längd: 1.77...?
Har han klippt sig någon gång: Jarå, han klipper sig själv när han blir för hårig :P
Har han piercat sig: Nej, tack och lov.
Har han några tatueringar: Nej, inte än...
Dricker han: Ja. Helst öl men han älskar också whiskey (uäck!)
Röker han: Nej. Han försöker dock lura världen och sig själv att han slutat snusa, men det är inte sant ;)
Vad har han för mobil: En SonyEricsson av något slag..
Vad vill han bli när han blir stor: Han pluggar byggteknik & design o ska bli byggnadsingenjör. Det vill han alltså bli när han blir "stor".
Har han någon/några systrar: Aaa 2 st
Har han någon/några bröder: Aaa, 1
Är han född i sverige?: Ja
Vad är hans favoritmat?: Gud han älskar ALLT!!
Vilken mat hatar han?: Vet ingen faktiskt.. tror jag...? Som sagt, han älskar allt!
Vad tror du att han skulle göra om han vann 1 miljon: Köpa en bil och kanske något fint till mig också? ;) heh. En miljon är inga pengar idag tyvärr..
Vad brukar han göra efter jobbet: Slappa
Har han bråkat med nån någon gång: Det skulle jag väl tippa på
Vad brukar han göra på helgerna: Jobba, "bara vara", öla, springa på stan.. Ibland pluggar han till o med! Såå ambitiöst :)
Vad har han för musiksmak: Han gillar det mesta men Indiepop typ. Hmm... Och club-music. Lite mer min stil :) Han hatar R&B och det är skönt att jag slipper höra det dagarna i ända ;)
Brukar han svära mycket?: Jag är värre!!
Vad för bil kör han?: Just nu- sina föräldrars :) Men en vacker dag en Audi A3..eller 4...eller 5..eller 6 .haha nått i den stilen drömmer han om. Jag är, som ni märker, inte så insatt ;)
Hur/var träffades ni första gången?: På jobbet! :)
Vad är han rädd för?: Ingen aning..
Vad påminner dig om honom: 2 parfymer - Prada Men och en go White Mysk från Body Shop. Och den orangea Sunsilk serien.. han har någon Leave in grej till håret därifrån på sig ofta:) Samt ett par låtar, bla. "Make a plan to love me" 
Vad var det första han sa till dig: Hej..
Vad var det första du sa till han: Hej hej.. ;P
Vad brukar ni oftast skicka sms om: Allt! Men mest töntiga kärleksmeddelande och peppande saker.
Är han beroende av något?: Mig ;)
Vad kallar du han: Jag kallar HONOM för älsk sometimes.. Men oftast Niclas bara
Vad kallar han dig: Gumman, älskling.. det "vanliga"
Tränar han: Han försöker men har mkt med 4 jobb o plugg. Men det blir lite fotboll o gym. Han är bättre på att röra på sig än vad jag är.
Hur länge har ni vart tillsammans: Sedan i början av november förra året ungefär.. men var väldigt bra vänner innan så vi har känt varandra längre :)
Hårfärg: Brunt.
När fyller han år: 29 juni
Om du skulle ge han en blomma då han fyller år, vilken blomma skulle det vara?: En fin orkidée som vi kan ha i fönstret. Rosor är fina men dör ju direkt!
Om du skulle beskriva han med 3 ord, vad skulle de vara?: Världens. Bästa. Kille. Allvarligt talat. To good to be true. Han är en sådan kille man inte tror finns, men som man en vacker dag hittar på det mest otippade stället.
Gillar du han?: Ja, jag gillar HONOM. In fact, I love him! <3

(made on a beach in India)


Hanna, du är utmanad att göra listan!! ;)


O.A.O

RSS 2.0