I have a dream..

Jag har alltid älskat väskor och kommer troligtvis alltid att göra det.
Jag är dock trött på alla 5783 stycken H&M/Åhléns väskor i kass kvalité som som ligger och skräpar överallt och vill ha en eller två snygga, användbara, lyxiga och tidslösa läderväskor som fungerar vid alla tillfällen!

Nummer ett är utan tvekan en stor Mulberry Bayswater, antingen i färgen Chocolate eller Oak. Velar fram och tillbaka. Var inne på Oak först, tror den slits himla snyggt, men sen dividerade jag lite med N som tyckte att Chocolate är mer "stilig", vilket jag håller med om..  Beslutsångest! However så blir det inte någon glansig blå leopardmönstrad ;) Haha så fruktansvärt tacky, helt...förfärligt!!



Kate Moss verkar ha alla möjliga modeller och färger i sin ägo.. Orättvist! 


I dagsläget kostar en stor 8 667 svenska kronor. Jag hoppas dock på att få köpa en begagnad för en liiite mindre summa - N känner en som möjligvis ska göra sig av med sin! Fake är naturligtvis inget alternativ. Jag är absolut inget märkesfreak, men kan jag inte ta mig råd att köpa en äkta kan jag lika gärna köpa en liknande väska någon annanstans för X antal tusenlappar mindre.

(Btw är bilderna på väskorna kassa, de är helt fel! Går inte att kopiera från Mulberrys hemsida, men kolla på Oak HÄR och Chocolate HÄR.)

Update

Var på Jessicas avskedsfest igår. Hon åker till Afrika snart och ska vara borta i ett halvår och jobba på ett barnhem. En mkt god människa! :-)

Har tagit det coollugnt idag, fikat med familjen, umgåts med grannarna och drukigt en drink. Varit jätteledig. Ska fortsätta dagen i samma tecken, ska äta gott (kyckling med tikka masala och nudlar), städa, lägga ut lite mer saker på Tradera och fixa med räkningarna. Ledig i morgon också. Och måndag. Känns helt fantastiskt! :-)

Jaaaaaaaaaa

Ett två tre fyra fem sex etthundranittionsju trehundrafemtiotvå en miljonåttahundratrettiofem...

INVENTERINGEN ÄR AVKLARAD
och det känns så skönt! Det gjorde det dock inte kl. 05:30 när min klocka ringde i morse. Fy fan i helvete vad det inte är min grej att gå upp i gryningen. Slumrade om  och höll på att försova mig. Hoppade upp i panik och klädde på mig, slängde på mig halsduken i farten och begav mig ut i dimman. Jag kände mig som den enda som var vaken men såg ovanligt många ute på språng. Mötte upp Natalie på tunnelbanan och så har vi kört hela dagen. Verkligen Hela. Dagen. Har så ont i ryggen och bakom öronen, mina glajjer skaver på höger sida. Jäkligt skönt att slippa linserna idag dock, vart så trött så mina ögon har vart helt torra! Dry eyes + contact lenses = not a good combination.

Kom hem nyss och sitter och dricker kaffe i tystnaden. Underbart. Känner mig faktiskt inte så trött nu, bara.. utmattad. Men det kommer nog smygandes när jag varvat ner. Nu ska jag göra minsta möjliga ansträngande aktiviteter och sen ikväll ska jag åka till N, köpa en fet (!) godispåse och kolla på dagens Idol. Han har köpt en sladd så man kan se datorn på tvn (väldigt ballt tydligen) så nu kan man kolla programmen på mer passande tider :) Fast ändå på tvn liksom. De är grejer det!

Ja.



Det var kanske inte lika fridfullt som på bilden. Det var både kallt och jobbigt men också faktiskt väldigt härligt. En halvmil senare sitter jag här med iskalla öron och svettas (?)

Nattankar 02:50

Nu är jag hemkommen efter ett (stooooooooort) glas vin, ett par drinkar och en halv öl. Orkade egentligen inte dra ut, men jag orkade inte sitta hemma och göra ingenting heller. Sitter här och fundilerar på livet. Och nej, inga deepa drunk-thoughts, jag är skrämmande nog nykter. Hör bilar och ett flygplan utanför fönstret. Lyssnar på Katie Melua - If you were a sailboat. Så enkel, men så fin.

"Sometimes I believe in fate,
But the chances we create,
Always seem to ring more true.
You took a chance on loving me,
I took a chance on loving you"

Jag tänker mycket just nu. Är inne i en sådan peroid. Tänker på allt, kanske överdrivet mycket. Det som varit, det som är nu och det som komma skall. Då älskar jag att lyssna på mes-musik. Texten har egentligen inte så stor betydelse. Det är melodin jag mest fastnar för. Finns det en passade text till är det är riktigt guldkorn...
Dessa 2 är också underbara "tänk"-låtar, The Verve med "The drugs don't work" och Simon & Garfunkel "Sounds of Silence" 

 


 

Nu ska jag sussa, mina ögon svider! Saknar N mycket. Skulle behöva både få och ge lite varma kramar och och pussar i pannan. Vill ligga naken i sängen tillsammans med honom och mys-skeda. Känna kroppsvärme från topp till tå. Med vinden vinande utanför de öppna fönstrena och med det bästa täcket. Viktiga detaljer ;)

Hoppas ni alla sover sött. Det kommer jag göra strax :)

Hugs/H

Uppfriskande

Nu ska jag ut på en uppfriskande (bara 10 grader ute ju!) promenad med min älskade Hanna och Julius. Känns jätteskönt efter att ha suttit inne och degat hela dagen. Sedan ska jag hem och äta kyckling, räkor, kräftstjärtar, ägg och lite annat smått och gott. Lite smörgåsbordsaktigt :)

Hugs

På tal om ingenting



Visste ni att Magnus Betnér nyligen kommit ut som bisexuell? "Det är mest en tillfällighet att jag bara legat med tjejer. Jag är bisexuell"  Där ser man.

Jag gillar Magnus. Han är sjukt rolig, frispråkig och så jävla skön. Läs bara denna artikel med honom, gällande föräldrarskap och hans dotter Lina. Vem förutom han är så brutalt ärlig och vågar säga det förbjudna. "Det stora problemet idag är att män låtsas att barn är lika mycket bådas ansvar. Men om det verkligen var så skulle det inte bli några barn, vi har inte alls samma arbetsbörda som kvinnor har"

Det är lite roligt att läsa alla arga blogginlägg skrivna efter artikeln också. De är uppenbarligen skrivna av människor (tjejer, mammor?) som inte förstår att hans jobb gå ut väldigt mycket på att provocera och uppröra. Det är nästan komiskt att se hur mycket folk verkligen tar åt sig, nästan som om de vore riktat personligen.

Take it easy girls!


Inventeringen kommer smygandes...

Hej alla!

Internet har varit lite vaj, men nu är en nytt modem installerat så nu går det galant! Hur mår ni? Jag är lite halvseg. Vet inte vad det är, men jag skulle kunna sova...jättelänge. Tror det kan vara dags att börja stoppa i sig C-vitamin och Rosenrot kanske. Nu kommer vi inte få uppiggande solstrålar på oss på dryga halvåret. Kul..

Sitter hemma och tar det lugnt bara. Funderar på att göra mig en kopp kaffe och gå en liten promenad. Sitter och laddar mentalt inför de kommande veckornas jobb..  haha. Ibland bara blir det sådana här jobbstim. Jag jobbar inte mer än 5 dagar i sträck - visserligen - men det är ganska långa dagar + att en ny kampanj ska göras klart, inventeringen ska påbörjas och det ena med det fjärde så är det jävligt tufft att bara vara ledig en dag. Jag behöver två! Man hinner liksom inte ens inse att man är ledig förrens man ska tillbaka igen. Men jag ska nog överleva! Det jag fasar mest för är såklart inventeringen.. Jag kan inte förstå att det drar ihop sig... att dagen man fasat för i ett halvår snart är här.

Måndag - jobb
Tisdag -jobb
Onsdag - jobb
Torsdag -ledig
Fredag - jobb
Lördag - jobb
Söndag - jobb
Måndag - jobb
Tisdag - jobb
Onsdag - ledig
Torsdag - INVENTERING (!!!!!!!) - 06:30 (?!)
Fredag - jobb

Efter fredagen där väntar en ledig helg och sen är det back to normal igen.. :) Nästa stim blir nog julruschen. Den kommer man inte ifrån.

Nej, kaffe var det..

Allvarligt talat..

Vem är det som fattat det slutgiltiga beslutet att Peter Jihde av alla människor ska få leda Idol 2008?! Räcker det inte med att han ska vara med i alla möjliga sportsammanhang och tönta sig? Det finns inte ord för hur mycket jag irriterar mig på den där människan. Det är någon blanding mellan hans "jag är så ju jävla bra och snygg"-stil, hans frisyr och hans gräsliga dialekt. Herregud, går det att hitta en större mupp? Don't think so.



Varför?!

I have a dream..

En trea (!) på dryga 60 kvadratmeter för 4000 kr i månaden. Jo tack. Intresseanmälan ivägskickad. Sjävklart hoppas jag - men inte för mycket. Mest lite löst sådär. Men jag undrar samtidigt hur länge man ska behöva stå i kö för att få en lägenhet.. Okej om jag stod i Stockholmshem's bostadskö där folk stått sedan tidiga åttiotalet för att få ett 1handskontrakt i innerstaden, men här i förorten..
Jag har stått över 3 år och tycker jag har maaaassa kö-poäng. Det är dock rätt svårt att veta när man inte har någonting att jämföra med..

Hur många poäng tror ni man behöver för att ens få vara en av de 10 som får komma på visning? Jag har över 1000 ju...

Om jag bara kunde lära mig att sova...

Uppe med tuppen... not! Ställde klockan på 09.00 men det var helt omöjligt att komma upp. Så jag snoozade - 1½ timme! Min självdiciplin är åt helvete, någon som kan dela med sig av något tips som kan förbättra den?! Det största problemet är dock inte att komma upp om mornarna -  jag älskar timmarna innan 12 och skulle gärna hoppa upp klockan 8-  problemet är att jag aldrig går och lägger mig om kvällarna. Av någon oförklarlig anledning. Antingen är jag inte trött (på riktigt) eller så "är jag inte trött" (jag intalar mig själv, fast jag sitter och anstränger mig för att kunna hålla ögonen öppna), eller så måste jag titta klart på nått tråkigt tv-program om typ Big Bang, eller så har jag helt enkelt inte lust bara. Mycket roligare att vara uppe ju...

Den dagen då jag lyckas vrida min dygnsrytm back to normal igen kommer jag ge mig själv en stooor belöning (inte riktigt bestämt vad ännu men kanske en Burberry Bayswater?!) Den dagen då jag kan gå och lägga mig vi 21-22 och gå upp vid 8... Då blir jag jävligt stolt över mig själv! Det är liksom en viktig detalj för att kunna leva ett bra liv (med tex matvanor osv)

Några tips, någon? Förutom att byta jobb och arbetstider - det kommer inte ske ännu.
Hanna, jag vet att du sitter inne med en hel del... :) Hade du inte haft Julius skulle jag fanimig anställt dig som min livscoach. Nu har du ju inte riktigt den tiden till övers för mig kan jag förmoda ;)

Nu ska jag hänga min gråa tvätt och sedan åka och fika hos Emma! Sedan ska jag gå hem därifrån, kompensera lite för de senaste dagarnas uteblivna träning...


Tjing!

Födelsedagsfirande..



Hej hopp alla pigga och glada, hur mår ni? =)


Jag mår förvånandsvärt bra! Firade Emmas 21-årsdag igår med massa god Tacos och bål, följt utav ett par White Russian. Sov ut länge idag och har bara varit hemma och tagit det lugnt. Regnet öser ned.. mysigt faktiskt, men en promenad hade inte suttit helt fel. Att gå ut i spöregn är dock lite väl ambitiöst tycker jag, då får det vara :P


Fick ett sms av Siri i går kväll, apropå ingenting. Det kom så lägligt, nästan som om hon såg mig. Scary. Jag satt ute och huttrade på balkongen och försökte förstå hur det kan vara så jävla kallt i början av september, samtidigt som hon gick på en gata i "fantastiska Valencia i värme och skön stämning".  LIvet är orättvist! Jag är inte bitter - bara jävligt avundsjuk. Och så glad för hennes skull. Viva España!


Träningsvärk

Vaknade i morse och kom knappt upp. Fick nästan rulla ur sängen. Sen fick jag en mindre hostattack också. Aj!! Smärta, men samtidigt en ganska så skön sådan.. Vi kan nu konstatera att gamla hederliga situps fortfarande är grym magträning. Det är väl fantastiskt tjejer? ;) Cruncha på men glöm för all del inte bort eran kära rygg:)

Time for glasses



Jag har haft linser i över 8 år men aldrig ägt ett par glasögon.
Eller, jag ägde ett par INNAN jag började med linserna, men det är ju ett tag sedan. Jag har inga problem med linserna, men ibland önskar jag verkligen att jag hade fixat glajjer tidigare. På kvällarna när man är sådär jättetrött men ändå vill titta på någon film (kan inte ta av mig linserna för då ser jag typ ingenting), på lediga mornar när man inte orkar sätta i dem, när man är förkyld och ögonen kliar men man ändå ska till jobbet (och där med måste se någonting), när man ska ut och resa och flyga - då skulle de vara bra att ha! Så nu har jag fått tummen ur röven och beställt hem 4 par från Favoptic och fastnade speciellt för 1 par. Ska höra med familj och pojkvän också vad de tycker innan jag beställer dem med mitt glas.. Egentligen skulle jag vilja ha svarta bågar men jag har insett att jag är för ljus för det. Kanske beställer ett par sedan ändå, på kul sådär. Bara för att ha ;)

RSS 2.0