Hahahhhaha dagens bästa

".... A men om jag nu ska spara till mustasch... då kan jag ju inte längre köra på reducerat busskort!"

HAHAHAHAHA jag dööör av garv!! Hahaha sådana problem! Att man alltid ska behöva prioritera och offra saker! Vad ska få ryka? Mustaschen eller det reducerade busskortet?!

To be continued..... ;)


Konstaterat:

Det är en ren befrielse att duscha av sig kiss- och bajsvatten!

Jag känner mig som en ny människa. Jag brukar vanligtvis aldrig blöta håret i små bakteriekryllande sjöar (hav är ju givetvis en annan sak) men jag höll ju fan på att avlida i värmen idag så jag hade inget val.
Jag låg där och guppade runt på min luftmadrass, med ben och händer i vatten samtidigt som jag frenetiskt stänkte en massa vatten på ryggen. Svettades ändå. Jag hade inget val, det var liksom min sista utväg så då kändes det lite mer ok. Men det är inte så ok att man gör det 2 dagar i rad så i morgon håller sig huvudet över vattenytan! Punkt.

Bloggtorka.

Det blir inte mycket bloggande de här +30 graders dagarna - varken här eller någon annanstans. Tråkigt men förståeligt. Vem vill sitta inne när det är så fint väder ute?! Not me. Inte en längre stund iaf, men det är skönt att komma in och svalka sig lite :P

Spenderat dagen på stranden idag också. Såklart. Det finns inga andra alternativ. Och det är väl för härligt!! Solen gör en så lycklig - men trött. Det är lite konstigt egentligen, hur man kan ligga på stranden och ta det lugn och koppla av en hel dag men ändå vara segare än vad man vore om man hade jobbat hela dagen... Wierdo är vad det är.

Ha det så skönt i värmen nu och glöm inte att dricka en massa vatten!! ;)

Soft kväll

After sun med Aloe Vera, Xider pomegranate/rhubarb och Breezer pineapple är mina bästa vänner ikväll.
 24 grader varmt, riktigt härligt väder att sitta ute och umgås i :)

Det blev en dag på straaanden






2 dagar kvar på semestern. Ångest!
De senaste dagarna har varit så underbara och jag njuter för fullt av sommaren! Slocknade snabbare än snabbast i går och hoppade upp klockan 9 för att åka och bada med grannarna. Halv tio var vi där. Första bilen på parkeringen. Helt tomt. 4½ timme senare var inte stället sig likt :)

Sitta i solskenet och dricka kaffe och läsa Klick samt att ligga och flyta runt på en luftmadrass är en helt ok förmiddagssysslor! Nu ska jag åka till Systemet och köpa någonting svalkande till i afton.:)

Jag älskar sommaren!!!

Ööööööööh.

Åh gud jag är så slut. Helt otroligt. Ont i hela kroppen inklusive huvudet. Bränd på axlar och rygg. Hungrig, törstig och SÅ trött... Det tar verkligen på krafterna att vara på Grönan i 10 timmar....

Nu ska äta, ta några Alvedon och sen sova. Känner mig helt snurrig!

Spelkväll

Nu har jag suttit ute på baksidan och spelat spel i mörkret ett bra tag. Haha, det är typiskt min familj att trotsa allt vad mörker, kyla och regn heter. Det är sommar, då SKA man fan sitta ute. Punkt slut! :P

Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar gå upp tidigt och ligga på stranden hela dagen i morgon ;) Tycker så synd om Niclas som måste jobba. ♥

God natt sötisar!

Sommar!



Åh jag kommer att få njuta av solen sista tiden utav semestern! Detta är för mig sann lycka! I morgon blir det stranden och på torsdag Grönan! Helgen har jag inga planer för ännu, men det blir garanterat någon form av ute aktivitet, troligtvis blir det väl att hänga på någon strand då också.. Jag vill till Schweizerbadet ute på Dalarö. Får se om jag lyckas ta mig dit :)

Minigolf

Nu är det bara 6 (!) dagar kvar på semestern och jag börjar känna lite panik. Måste göra någonting! De sista dagarna får inte bara passera förbi. Så vad gör man om vänner är upptagna, pojkvännen jobbar, man har inga direkta pengar att röra sig med och man vill ha rolig.. Jo, man åker och spelar minigolf med familjen! ;)

Ha en jättebra dag!

När det börjar falla på plats

Paus i fixandet. En drink på baksidan. (Jag är medveten om att jag framstår lite som en alkis här. Men ni behöver inte vara oroliga, jag har inte ens känt mig påverkad under hela semesterveckan :P)

Anyvejs. Hittade 3 bra lådor på EKO! Det får bli trosor och behåar tillsammans, strumpor och strumpbyxor i den andra och skor i den sista och största.. kalas bra!

Vad hittar ni på för något idag? Det är en skön och solig dag, men riktigt söndags-seg tycker jag...

Hahahahaha


5 timmar senare...

God middag ya'll! ;) Det är mycket byrå-snack här för tillfället men det får ni stå ut med ;) Den är nu färdigmonterad och den är sååå himla fin! Dessvärre är den belamrad med diverse saker som ska få ett nytt hem i dag så jag kan inte visa någon bild riktigt än. Men vilket jobb det var! Fick hjälp av pappa, och pappor är ju profs på sådana där saker. Ändå tog det närmare 5 timmar!! IKEA i ett nötskal..


+


=


Ska åka till EKO nu snart. Är ute efter en sån där plastback med hjul som man kan rulla under sängen ni vet. Funderar på att ha trosor, behåar och strumpor i den på något snyggt sätt. Behöver de 4 översta lådorna till bland annat linnen...
Hängkläderna är ett annat projekt.. Men det blir bra! Det måste det :)

I love you, Hemnes!

Haha jesus christ vilken utflykt det blev! Vi skulle ju inte gå på IKEA hela dagen.. nää nä ;) Byrån fanns inte i Kungens Kurva dit vi åkte först. Blev ledsen i ögat. Så jävla taskigt att komma till "ta-själv-lagret" och hitta en tom hylla! Pratade med en tjej i informationen och hon tittade om de hade några  i Barkaby. Inte det. Men -  i Uppsala fanns det 15 stycken! Ni kanske kan lista ut resten själva ;)

Köpa nytt takräcke, åka ändå till Uppsala (var bra sugen på att svänga in vid Arlanda och åka till solen för IKEA pengarna ist..), slå in 70-kilos kartongen med Ikeapapper för att skydda den från ösregnet, upp med det tunga helvetet på taket, in med den andra delen i bilen... haha. Allt i spöregnet ;) Men nu är den min!! Okej att den är sjukt snygg men jag hade ingen aning om att den var SÅ poppis.

Köpte lite andra småsaker också- en vas, en plastorkide och någon annan rosa historia + KNALLrosa gardiner. Inte rödrosa som de är på bilden utan hysteriskt rosa. Vet inte vad som hände när jag gick där men jag var bara tvungen att ha dem! :)



Nu vill jag bara få klart allt! Tror det kommer bli toppenbra när allt är klart.
Längtar efter att få visa er bilder :)

IKEA

Nu bär det av till Ikea! Finns det något roligare?! :) Är ute efter denna byrå, hoppas den är lika fin i verkligheten som på nätet/i tidningen!


Vi hörs senare!


Taco-time!

Det finns många anledningar till varför jag vill ha min semester samtidigt som mamma och pappa...



...middagarna är en utav dem ;)

Familjemys i Stallarholmen

Eftersom det var pappa som stod för bilderna under de här 2 dagarna blev de inte så mycket kort tagna. Inte så många bra heller ;) Men här kommer i alla fall 3 stycken :)



1. Jag och mamma på "thai-cafeet". Har längtat efter att besöka det och det överträffade mina förväntningar! :) De är ett supermysigt (och billigt) café + en liten minibutik med en massa skor, väskor, smycken mm från Thailand. I fall ni undrar varför jag har vintertröjan på är det för att vi höll på att blåsa bort ;)
2. Mamma, moster, kusin, lillasyster (?!) och jag i pergolan
3. Kusini och jag. Det är viktigt att vara snygg i håret på landet :P

Semester-måste

Nu ska jag åka och spendera 1½ dag ute på landet. Ett måste på semestern! :)
So long cutiepies!

Sangria for two



Mamma kom just ut med 2 glas Sangria. Det är såhär riktig semester ska vara! ;)

Sommarbarn



Vi är i full gång med firandet! Och gud vad underbart gott det är med saft?! Vet inte när jag drack det sist, hade totalt glömt bort smaken :) Jag önskar verkligen att jag fyllde år på sommaren. Jag vill ju också ha jordgubbar och sitta ute i solen på min födelsedag...
Livet är orättvist.

Happy birthday sis!

I dag fyller min älskade lillasyster 12 år! Jag känner mig ovanligt utvilad och pigg och är redo att proppa i mig en massa smarrig tårta! ;) Har fixat världens bästa födelsedagspresent till henne, kan inte vänta tills hon öppnar det :)


Ha en bra dag allihopa!

...And I'm off!

SEEEEMMMEEESSSSTTTTEEEEEEERRRRRRRRR!

Detta har, än så länge, firats med en halv påse chips och spaghetti med köttbullar ;)
Jaja, jag ska ta tag i träningen. I höst. Fan det är ju ingen idé nu, hinner ju inte bli snygg på det som är kvar av denna sommar ändå! Jag satsar stenhårt på beach 2009. Eller först och främst, Spain 2009 ;)

Puss på hela världen!

One day left...

Om 21 timmar är jag fri! Känner mig lika upprymd som Hanna som ska vara hemma från jobbet i över ett år. Haha! De 2 kommande veckorna ska bli de bästa i mitt liv. Typ ;) Älskade semester!!

Sönd..nej jag menar fredag!



Har varit en riktig lugn och skön dag so far. Har flera gånger fått för mig att det är söndag. Sov ut läänge med Niclas, gick till 7-eleven och videobutiken och köpte en is-kaffelattehistoria (Hanna, du vet vilken) och en fet godispåse och gick hem och tittade på Napoleon Dynamite. Höll på att slumra till, drack lite kaffe och var tillbaka på banan igen. Har dock fortfarande ont i huvudet, hållt i sig i 3 dagar nu. Mindre skoj...

I morgon och söndag är det jobb som gäller men sedan börjar min efterlängtade 2 veckorssemester så jag ska försöka hålla ut :) Förresten ser det ut som om jag kommer åka till Halmstad/Tylösand v. 30. Spännande spännande... :)

Ny dunjacka, någon??





När klädeskatalogerna för våren och sommar dimper ner i brevlådan runt jul blir man överlycklig. När den för hösten och vintern kommer i början av juli känns det inte alls lika bra. Det påminner en om vilken lång och tradig tid vi har framför oss och gör en depp. När man sedan inte ens har haft sin semester och hunnit njuta av sommaren känns det ganska avlägset att ens börja fundera över koft-och strumpbyxeköpen.

Det kan inte vara många som väljer att lägga sina pengar på vinterjackor såhär års?! Jag förstår det verkligen inte.

"En stjärna är född...

... på Nacka BB". En sån tröja var den första jag bar här på jorden. Men det är inte det detta inlägg ska handla om ;)

Igår hände nämligen någonting helt fantastiskt. Jag vaknade (eller vaknade & vaknade - sov med ena ögat öppen hela natten eftersom jag visste att de åkt in) av att jag fick mitt livs mest efterlängtade sms: "Jag har blivit mamma".

Min allra bästa vän har fått barn. En liten son. Och jag kan verkligen inte förstå. Det känns så surrealistiskt. Större än..allt! Är så stolt över min skrutta. Hon har vart så lugn hela graviditeten & nyförlöst var hon coolare än någonsin. Hon är så jävla bra, en riktig superwoman ;)



Hanna, Mathias & lille Julius - Jag älskar er alla! Ni kommer bli världens sötaste lilla familj! :)

/Eran Helena :)

RSS 2.0