Nu är det nära



Resan är betald!

Önskas: konkret svar

Har sedan ungefär 2 månader tillbaka väntat spänt på ett besked angående en lägenhet jag, som det ser ut just nu, väldigt troligt ska flytta in i. Men, en liten detalj saknas, nämligen ett rakt, konkret svar, ett "ja, lägenheten är din!". Blir tokig snart! Vet att Hanna och Mathias känner likadant. Till en början var det förståeligt, det är ju mycket papper och annat som ska stämma in. Men när man gjort allt man kan och man vet att allt är ok, när man till och med hört från andra att allt är mer eller mindre klart så är det så frustrerande att inte veta, till 100%...

I morgon är en ny dag.. har vi tur så vet både jag och Hanna & Mathias att vi SKA flytta!




(Förresten! Vet att jag efter min matförgiftning i somras lovade mig själv att aldrig mer äta på Donken, Det gick bra ett tag, men sen la sig aggresiviteten lite och min dåliga karaktär tog istället över. Nu säger jag det igen, men denna gång menar jag det verkligen. Varnade för Mc på Folkungagatan i ett tidigare inlägg, idag gör jag det igen, fast denna gång Götgatans. Kanske inte är nått fel på köttet i sig men de är isf INTE tillagade på rätt sätt eller så är hygienen helt åt helvete i köket. Utan att gå in på några långdragna detajer; gårdagen slutade med att jag ringde 112 efter att N fick sjukt läskiga och okontrollerande skakningar i hela kroppen, låg på sängen i panik och inte visste vad som hände! Det var som onaturlig frossa som vägrade ge med sig. Trodde han skulle DÖ. Detta var efter ett Mc-mål, och de övriga symptonen han fick (typ kräkningar och frossa (normal sådan, att man tror man ska frysa ihjäl fast man har kläder och 4 täcken på sig och fast inte ens är kallt) var precis sådana jag fick när jag råkade ut för det)


Sjuk!

Jag har verkligen sjukt ont i halsen. Det känns som en klump har bosatt sig i svajlet. Måste svälja den 20 gånger i minuten för att kunna andas, men det gör så jäkla ont varenda gång så jag försöker undvika det... Dessutom känns mitt huvud som en badboll och ibland får jag lock för öronen också. KUL.

Köpte Strepsils och någon sån där magisk C-vitamins dricka på Apoteket innan jobbet idag. Det + några koppar te fick göra mig sällskap under dagen. Vet inte vad jag hoppades på men ingenting har iaf hänt. Vet fan inte hur man bota förkylningar & andra sjukdomar folk får hit & dit. Jag ÄR ju aldrig sjuk. Jag har 2 registrerade sjukdagar under hela 2008. Och den ena av dom var jag inte ens sjuk. Bara lite halvskakig efter att ha spenderat natten med att spy upp 2 kilo efter att ha fått en ruggig Cheeseburgare.. (Varning för McDonken på Folkungatan)

Hur som helt. Det jag skulle komma till är att jag funderar på om jag ska vara hemma i morgon! Min chef vill att jag meddelar idag så hon snabbt kan få in någon annan. Det är ju förståeligt. Dessvärre har jag ingen aning om hur jag mår när jag vaknar i morgon..

Whatever. Nu ska jag betala mina räkningar! Jag bara ljög om att jag skulle fixa det i går, det orkade jag inte.
Sen ska jag åka till N. Han kommer inte vilja pussa på mig men det är ju tur att man kan mysa på andra sätt...




Förresten! Fungerar verkligen Alvedon/Ipren mot halsont? Alla säger ja, men jag säger nej. Övertyga mig.

Skål!

Hur ofta hittar man TVÅ bortglömd Powerking i kylen? Har aldrig tidigare hänt mig iaf. Kan iofs bero på att jag aldrig köper dem men ändå. Det måste vara ett tecken från gud. Han vill verkligen att jag ska orka geomlida denna städ-dag..

Amen.

Ledig måndag

Dagens fantastiskt roliga planer: storstäda, fixa med räkningarna (kolla upp ordentligt vad fan Resurs bank har för sig,snart har jag väl betalat min dator 3 gånger om), prova mina H&M kläder för 328932 gången, denna gång ordentligt dock, se om det är någonting som får gå tillbaka. Kanske ska jag till och med gå och panta alla mina miljoner vattenflaskor.. och beställa sånna där European health insurace card to my sisters.

Väntar ivrigt på att höra någonting från min chef också. Hon skulle försöka få mitt arbetsgivarintyg faxat från lönekontoret idag... HOPPAS! Orkar inte vänta på snigelposten, känns inte som om det finns tid! Ring nuuuuuuuu Challeeee........


Humor!

Hahahaha jag garvar ihjäl mig! "Amen det är typ 12 procent i en flaska vin och vi är 6 som ska dela på den och det är ju bara 2 procent var. Det är ju som en lättöl och det dricker du ju typ till lunch"

Den näst bästa är den sjukt sura tjejen. Skitkaxig. "Om du inte köper ut till mig.... Då kanske inte jag har lust att gå ut gymnasiet!"

RSS 2.0